We nodigen u samen met Paris Brussels Gastronomy uit om onze passie voor tafelproducten en voor de makers ervan te delen.
Elke dag verkleinen we de afstand tussen koks en producenten.

« DE WAARHEID LIGT OP UW BORD »
De familie Derval

VIS

Van kleine vissersboot, met een hengel, Ikejime

SCHELPDIEREN – LANGOUSTINES

Normandië, Bretagne, Guilvinec

GEVOGELTE – JONGE DUIVEN

Bresse, boerderij

EENDEN – FOIE GRAS

Landes, Challans

SLAGERIJ – ORGAANVLEES

Rundvlees, kalfsvlees, varken, lam
België, Aveyron, Salers, Aubrac, Corrèze

FRUIT EN GROENTEN

Selectie van kleinschalige productie

ZUIVELHANDEL

Boter, plattekaas

FIJNE VLEESWAREN

Ham, worst, bloedworst, buikspek

Contacteer ons

Rue de Merbes 406
7133 BINCHE (België)

info@paris-brussels-gastronomy.be

+32 64 33 68 78

Laat uw gegevens achter en we neen contact met u op.